خانه » آشپزی » آموزش کوکوی باقالا سبز خوشمزه
آموزش کوکوی باقالا سبز خوشمزه

آموزش کوکوی باقالا سبز خوشمزه

سلام امروز هم با یک غذای خوشمزه و لذیذ در خدمتتون هستیم، اگر باقالا پلو و ته دیگشو دوست دارید این غذا خوشمزه و لذیذ رو حتما امتحان کنید، این کوکو برای غذای مهمونا یک گزینه خوب هست امتحان کنید

 

مواد لازم :

 

● باقلای سبز پوست گرفته ۲۵۰ گرم

● فیله مرغ پخته ریش ریش شده سه عدد

● تخم مرغ ۳ عدد

● شوید یک قاشق سوپخوری خشک یا دو قاشق سوپ خوری تازه خرد شده

● سیب زمینی رنده شده و پیاز رنده شده از هر کدوم یه عدد متوسط که آبشو خوب میگیریم

● آرد گندم یک قاشق سوپخوری

● زعفران، نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

 

 

آموزش طرز تهیه کوکوی باقالا سبز خوشمزه و لذیذ,غذای کوکوی باقالا سبز

طرز تهیه :

 

باقلای سبز را پوست گرفته دو لپه کرده و میپزیم یا بخار پز یا با آب، بعد میریزیم تو آبکش تا خنک و خشک بشه .اگه از باقالی خشک استفاده میکنید قبل از پختن دوازده ساعت خیسش کنید و در هر صورت بدون نمک بپزید ۲ تا از تخم مرغ ها را با آرد مخلوط کنید تا آرد در آن حل شود

 

بقیه تخم مرغ را هم اضافه کنید شوید، باقلا، مرغ ریش ریش، سیب زمینی و پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه و زعفران را روی مخلوط تخم مرغ و آرد ریخته خوب مخلوط میکنیم روغن در تابه ریخته کمی که داغ شد مخلوط را در تابه میریزیم و سطح آن را صاف میکنیم

 

برای سمت اول در ماهیتابه را میگذاریم وقتی برگردوندیم دیگه نیاز به گذاشتن در تابه نیست. دو طرف باید کاملا سرخ بشه این کوکو خیلی لذیذه و میتونه جزء سفره مهمونی هاتون باشه! اگه باقالی پلو و ته دیگشو دوست دارید پیشنهاد میکنم حتما این کوکو رو امتحان کنید!

 

میتونید تمام موادو میکس کنید و دونه دونه مثل کتلت سرخ کنید

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز