خانه » آشپزی » روش تهیه «سیب زمینی تنوری» + دستور پخت
روش تهیه «سیب زمینی تنوری» + دستور پخت

روش تهیه «سیب زمینی تنوری» + دستور پخت

سیب زمینی تنوری از مجموعه دستورغذایی های نایجلا لاوسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. برای این که سیب زمینی ها به خوبی پخته و ترد شوند و ظاهر زیبایی داشته باشند، روی سیب زمینی ها را برش های عرضی می زنیم.

مواد لازم:

  •     سیب زمینی  ۳۶ عدد کوچک
  •     کره  ۴۵ گرم
  •     روغن زیتون  ۵ قاشق غذاخوری
  •     نمک به میزان لازم
سیب زمینی تنوری
طرز تهیه:
۱-فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲- روی سیب زمینی ها را به شکل فاصله های ۳ میلی متری و تا عمق دو سوم، برش های عرضی بزنید.
۳- سینی فر را روی شعله ی گاز بگذارید. کره و روغن زیتون را به آن اضافه کرده و داغ کنید. حرارت را خاموش کنید.
۴- سیب زمینی های برش خرده را از همه طرفشان در روغن داغ در ماهیتابه بغلتانید و کمی نمک روی آن ها بپاشید.
۵-سینی را در فر بگذارید و سیب زمینی ها را برای حدود ۴۰ دقیقه تا نرم و مغز پخت شوند، بپزید.
۶- اگر از سیب زمینی های سایز متوسط استفاده می کنید فر را با حرارت ۲۱۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و آن ها را برای حدود ۷۰ دقیقه بپزد.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سیب زمینی تنوری:

۱- سیب زمینی ها را پوست نمی گیریم، پس آن ها را تمیز بشویید.

۲- می توانید بجای سیب زمینی های کوچک از ۱۸ عدد سیب زمینی سایز متوسط هم استفاده کنید.
اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز