کارتان را آغاز کنید، توانایی انجامش بدنبال می آید. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۵
خانه » آشپزی » سرکه هندوانه به عنوان سس برای سالاد سبزیجات
سرکه هندوانه به عنوان سس برای سالاد سبزیجات

سرکه هندوانه به عنوان سس برای سالاد سبزیجات

سرکه هندوانه برای سس سالاد,کارایی سرکه هندوانه

سرکه هندوانه ، سسی خوشمزه مناسب برای سالاد سبزیجات می باشد

با هندوانه ی قرمز رنگ می توانید طبق دستور زیر یک سس بسیار خوشمزه درست کنید و آن را بر روی سالاد سبزیجات ریخته و از طعم آن لذت ببرید.

دستورالعمل زیر به اندازه ۲ کاسه گفته شده است.

زمان لازم : ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای سرکه هندوانه :

 برش هایی از هندوانه ی بی دانه ۱ پیاله
 توت فرنگی های نصف شده  ۱ پیاله
 سرکه ی سفید  ۲ قاشق غذاخوری
 شکر ۱ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه سرکه هندوانه :
ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم می زنیم تا کاملا یکدست شده و صاف شود.
باید فورا آن را سرو کنید چرا که در یخچال بیشتراز ۳ روز نمی توانید آن را نگه دارید.
قبل از مصرف به خوبی آن را تکان دهید.

اطلاعات غذایی این سس :
کالری ۱۱
کل چربی ۰ گرم
چربی اشباع ۰ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم
سدیم ۱ میلی گرم
فیبر ۰ گرم
پروتئین ۰ گرم

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز