خانه » آشپزی » طرز تهیه شیرینی قهوه + آموزش به زبان ساده
طرز تهیه شیرینی قهوه + آموزش به زبان ساده

طرز تهیه شیرینی قهوه + آموزش به زبان ساده

یکی از آموزش های راحت در مورد شیرینی و غذا طرز بیان ساده آن است، امروز نیز با نحوه درست کردنی شیرینی بسیار خوشمزه قهوه با شما هستیم که امیدواریم این شیرینی را درست کنید و لذت ببرید

 

مواد لازم :

 

● آرد ۲۷۵ گرم (+ یه قاشق سرپر در صورت لزوم )

● پودر نشاسته ذرت ۵۰ گرم

● کره یا روغن قنادی ۲۵۰ گرم

● پودر شکر ۷۰ گرم

● پودر نسکافه ۲ قاشق چایخوری

● وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

● گردوی ریز خرد شده به مقدار لازم

● پودر شکر یا شکلات ذوب شده برای تزیین

 

عکس شیرینی قهوه + آموزش طرز تهیه

روش پخت :

 

کره رو میذاریم تا به دمای محیط برسه و نرم بشه بعد وانیل و پودر شکر اضافه کرده و با هم زن می زنیم تا کمی پفدار و سبک بشه، پودر نسکافه رو میریزیم و دو دقیقه هم میزنیم

 

آرد و نشاسته رو کم کم به مایه اضافه میکنیم و بدون استفاده از هم زن مخلوط میکنیم. نیازی به ورز دادن نیست همین که مخلوط بشه کافی است

 

خمیر این شیرینی چسبنده نیست ولی خیلی نرمه، پس اگه بعد از اضافه کردن ۲۷۵ گرم آرد خمیر به دست میچسبید، ۱ قاشق آرد اضافه کنید نه بیشتر، توجه کنید که آرد زیاد لطافت شیرینی رو از بین میبره، بعد از جمع شدن و یکدست شدن خمیر گلوله های ۱۰ – ۱۱ گرمی ازش برمیداریم و به حالت انگشتی فرم میدیم روش یه خط میندازیم و توی گردو میغلطونیم و توی سینی فر با فاصله میچینیم و فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرمش کردیم طبقه بالا به مدت ۱۷ دقیقه می گذاریم

 

بعد از فر درآورده و روش پودر شکر میپاشیم و دوباره ۳ دقیقه تو فر میذاریم، سپس از پخت کامل از فر درمیاریم و در صورت تمایل تا گرمه با شکلات ذوب شده تزیینش میکنیم،  پودر شکر روشو حذف نکنین چون دراون صورت خیلی کم شیرین می شود، من یه بار به روش بالا درست کردم بافتش عالی شد ولی شیرینیش به نظرم خیلی کم بود ایندفعه از اول پودر شکرشو ۱۵۰ گرم ریختم و دیگه روش نریختم ولی بافتش یه کم خشکتر شد در ضمن اندازه شیرینها رو ۷ – ۸ گرم درنظر گرفت

 

آموزش طرز تهیه شیرینی قهوه

اشتراک گذاری مطلب
ایمیل شما آشکار نمی شود

نوشتن دیدگاه

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز